BRANSCHER

Flera årtiondens erfarenhet innebär att vi har arbetat i dussintals olika branscher. Det betyder att vi har en stor kunskapsbank att använda oss av i varje nytt projekt. På så sätt kan vi skapa branschspecifika lösningar och problemfria tillämpningar.

 Företag

Företag

Vi erbjuder en komplett paketlösning för kunder inom företagssektorn. Vi hjälper till med allt från lansering av globala varumärken till specifika lösningar för enskilda anläggningar.

Vi förstår att en arbetsplats behöver spegla företagskulturen, uppmuntra positivt beteende och vara effektiv. Våra lösningar bidrar ofta till initiativ för att förbättra kommunikationen mellan avdelningar, team eller medarbetare.


Vi erbjuder unika produkter som hjälper till att förbättra användningen av utrymmen och minska lokalkostnaderna.

Varje projekt sköts på ett sätt som undviker störningar i verksamheten och använder vägvisningslösningar som förbättrar effektiviteten.

 Utbildning

Utbildning

Modulex har flera årtiondens erfarenhet av designarbeten för skolor, universitet och andra utbildningsinstitutioner. Vi erbjuder ett komplett designpaket för entreprenörer och utbildningsmyndigheter som behöver hålla kontrollen över sin budget.


Vi kan tillhandahålla produkter som är utformade för att möta förändringar, exempelvis när ett klassrum behöver användas för olika funktioner eller användargrupper eller när lokalerna ska utvidgas. Vi ser efter din långsiktiga investering och ser till att den utvecklas tillsammans med dig.

Vi förstår att utseendet, känslan och tonaliteten behöver anpassas till olika åldersgrupper. Hållbarhet och säkerhet är en nödvändighet och vår grafiska teknik där vi trycker på panel har tagits fram specifikt för att uppfylla detta behov.

 

 Offentlig förvaltning

Offentlig förvaltning

Modulex har arbetat med statliga institutioner och myndigheter i hela världen. Vi förstår skillnaden mellan att designa ett nytt huvudkontor för centrala myndigheter och att bidra till dagliga uppdateringar och tillägg på regionala eller lokala kontor.


Vi förstår att myndigheter är pressade att spara pengar och ge valuta för pengarna. Vår produkt och programvara för att mäta och förbättra beläggningsnivåer är bara ett exempel på hur vi kan hjälpa till att generera besparingar utan att kompromissa med standarden. I korta drag erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar som är gjorda för att hålla och uppfylla alla tillgänglighetsregler och miljöstandarder.

 Hälso- och sjukvård

Hälso- och sjukvård

Modulex har mer än 40 års erfarenhet av stora sjukvårdsprojekt. Våra verktyg är väl beprövade på sjukhus världen över. Vi erbjuder ett komplett paket för entreprenörer och sjukhuschefer och vi arbetar direkt med frontpersonal för att tillhandahålla den bästa lösningen för medicinsk personal och deras patienter.


Skyltar och vägvisning för sjukvården innebär unika utmaningar. Användargrupperna består av alla möjliga åldrar, besökare uppsöker ofta sjukhuset under stressiga förhållanden och lokalerna är ofta komplicerade och fulla av förvirrande språk och svår terminologi. Vi skapar begripliga, beprövade lösningar på komplexa vägvisningsutmaningar.

 Hotell och restaurang

Hotell och restaurang

Hotellägare och -operatörer hittar allt fler sätt att skilja ut sig från mängden, vilket det ökade antalet varumärken tydligt visar. Det alla har gemensamt är emellertid viljan att välkomna sina gäster på ett lämpligt sätt och se till att de kan hitta och använda alla de tjänster som erbjuds.


På lyxhotell är det conciergen och receptionspersonalen som fyller den funktionen, medan man på budgethotell försöker minska behovet av personal och därför skapar lösningar där gästerna kan checka in och ta sig runt med minimal eller ingen hjälp från personalen. Nivån av skyltning ska därför inte bara spegla hotellets kvalitetsnivå och design, utan även stämma in med verksamhetens behov.

Förutom att tillhandahålla varumärkesspecifika skyltlösningar arbetar Modulex tillsammans med designers för att ta fram vägvisning, skyltar och grafiska paket som gör gästupplevelsen mer personlig. Grafiska element är ett mycket kostnadseffektivt sätt att anpassa restauranger, spaanläggningar och rum tematiskt.

Modulex tillhandahåller även digitala skyltar för receptioner och mötesrum. Programvara som går att integrera med vanliga bokningssystem finns tillgänglig, liksom programvara för innehållshantering som säkerställer att kampanjmaterial enkelt kan uppdateras för att maximera avkastningen på skärmar.

 Detaljhandeln

Detaljhandeln

Vi tillhandahåller lösningar för alla detaljhandelsmiljöer, från att leverera produkter till en av Storbritanniens största banker till att stödja självständiga butiksinnehavare i hela Danmark.

Vi använder en stor blandning av material och produkter och erbjuder snabbtjänster för kampanjer som måste skötas snabbt och effektivt.


Vi kan hantera fullständiga övergångar och lanseringar av varumärken genom att använda ett team av projektledare och våra flexibla tillverkningsanläggningar för att leverera i tid och inom budget.

Unika, skräddarsydda lösningar används ofta, däribland tillämpningen av grafiska element på fordon, fönster och skyltning. Affischer, banderoller, skyltskåp eller vilket annat element som helst kan tillhandahållas.

Digital kommunikation blir alltmer populärt och förutom att tillhandahålla lämpliga skärmar och skyltar erbjuder vi även ett komplett paket för innehållshantering som gör det möjligt för dig att uppdatera och lansera kommunikation på flera platser effektivt och kostnadseffektivt.

Checklista

  • Skyltar och grafiska element för utomhusbruk
  • Skyltar, grafiska element
    och skyltning för inomhusbruk
  • Kampanjmaterial och -hantering
  • Prototyper och innovation
  • Undersökningar
  • Projektledning