BROSCHYR

Få tillgång till våra nya broschyrer, där vi beskriver vår varumärkesfilosofi, våra produkter och övriga fördelar.

Oavsett vad det är, mer information om vår historia eller möjligheten att välja specifika produkter för en viss uppgift, hittar du den här.

Modulex Företagsbroschyr

Modulex är marknadsledande i världen när det gäller lösningar för wayfinding och skyltning. I denna broschyr presenterar vi de tjänster som erbjuds av Modulex. Läs om vår historia, förstå vårt utbud på marknaden, lär dig mer om vårt globala nätverk som levererar väl fungerande skyltlösningar till kunder över hela världen.

Brand On Företagsbroschyr

Vår Brand On Division specialiserar sig på globala roll-outs av projekt som rör företagsidentitet. Det består av både skyltar, enhetlig intern och extern kommunikation samt bildekoration och inslagning.
Läs mer om vad Brand On kan erbjuda.


Produktbroschyr

Broschyren fokuserar på Modulex kärnprodukter inom exteriör och interiöra skyltlösningar. Broschyrerna beskriver också möjligheterna att montera dessa enheter.

Modulex Bok

Vårt synsätt på skyltar och wayfinding bygger på fyra enkla frågor. Kan jag se det? Kan jag läsa det? Kan jag förstå det? Kan jag lita på informationen jag får? Läs mer i vår lilla mini broschyr.

Modulex Arbetsplatser

Klar och tydlig vägvisning, effektiva skylt- och grafiska lösningar kan ha positiv påverkan på både produktiviteten och kreativiteten, utan att minska möjligheterna till flexibilitet om företagsledningen får anledning till förändringar. Hitta våra bästa rekommendationer och bli inspirerad av vår Arbetsplatsbroschyr.

Modulex Utbildningsinstitutioner

När man skapar en dynamisk studiemiljö, som kan bidra till ökat inlärande, vilket är centralt när man designar rum för utbildningar, bör man lägga till tydligt vägledande skylt- och grafiska lösningar för ett optimalt resultat. Läs mer och bli inspirerad av vår Modulex Utbildningsinstitutionerbroschyr.

Modulex Hotell & Konferens

Att skapa positiva och minnesvärda gästupplevelser ökar möjligheten för hotell och konferensanläggningar att kommunicera värderingar och kundlöften. Få reda på mer om hur vi arbetar med både oberoende hotell och hotellkedjor i vår Modulex Hotell & Konferensbroschyr.

Utvändiga skyltar

Utvändiga skyltar ger ofta ett första intryck av ett företag. Här får kunderna en känsla av kvalitet, trovärdighet och professionalism. Upptäck det breda utbudet av yttre skyltar, varav många också kan levereras med belysning.

Via

Via är ett modulärt skyltsystem utformat i samarbete med den internationellt kända arkitektfirman C.F. Möller. Sortimentet innehåller både invändiga och utvändiga skyltar.

Modulex Condeco

Utnyttja kontorslokaler och mötesrum på ett bättre sätt med Condecos bokningssystem, digitala skyltar och sensorer för rumsbeläggning.