HUMBER RIVER
HOSPITAL

Humber River Hospital är ett av Kanadas största regionala akutsjukhus med ett upptagningsområde på mer än 850 000 personer i nordvästra Stor-Toronto-området. Sjukhusets verksamhet är för närvarande uppdelad på tre olika anläggningar med totalt 656 sängplatser, 3 300 anställda, runt 700 läkare och 400 frivilligarbetare, och man har arbetat tillsammans med Modulex för att installera vägvisning och skyltning.

Sjukhus har väldigt specifika kriterier gällande vägvisningen och ställer stora krav på att passa många olika användare. Personalgruppen är stor och komplex och består av mer än 4 000 personer, däribland läkare, sjuksköterskor och transport- och städpersonal. Även patient- och besöksgruppen är väldigt blandad och består av människor i alla möjliga åldrar och med olika social bakgrund. Detta breda spektrum av användare ställer höga krav på vägvisningssystemet.

Det slutliga vägvisningsprogrammet behövde balansera både statiska och digitala element som samverkar för att vägleda patienter och besökare i de stora sjukhuslokalerna. Modulex togs in som vägvisningskonsulter i det inledande stadiet och har arbetat tillsammans med Humber River Hospital med installationen av skyltar och vägvisningsprodukter, däribland utom- och inomhusprodukter.

Sydhavn skole

Sydhavn skole

Att skapa den ultimata lärmiljön är självklart målet för alla skolbyggnationer. När man dessutom lyckas förbättra och förstärka själva platsen kan det leda till att den belönas med ett pris.

Läs mer >>
Copenhagen Business School

Copenhagen Business School

För att uppfylla behovet av en dynamisk, välkomnande och flexibel miljö för MSc-studenterna vid Copenhagen Business School ombads arkitektbyrån Rønnow Arkitekter A/S ta fram en manual för vägvisningsanalys och skyltning, något som ledde till den framgångsrika tillverkningen och installationen av skyltprodukter från Modulex både inomhus och utomhus.

Läs mer >>
Youthscape

Youthscape

En av de mest ikoniska byggnaderna i staden Luton i Storbritannien är en 100 år gammal ångkvarn som har stått i fokus för en insamlingskampanj som genererat 2 miljoner pund åt välgörenhetsorganisationen Youthscape. Utformningen och ombyggnaden leddes av internationella designbyrån HOK som anlitade Modulex för hjälp med att skapa vissa dramatiska grafiska element i byggnaden.

Läs mer >>
Aarhus University Hospital (DNU)

Aarhus University Hospital (DNU)

Det nya Universitetssjukhuset i Århus (DNU) är det ledande sjukhuset på centrala Jylland i Danmark och är lika stort som en mindre stad. Det utbyggda sjukhuset täcker ett område på 1 200 000 m2. Att garantera en framgångsrik navigering i den här enorma anläggningen har varit ett stort projekt för Modulex, som har arbetat tillsammans med DNU:s konsultgrupp under ledning av C.F. Møller.

Läs mer >>
Sunterra Market

Sunterra Market

Sunterra Market är en unik familjeägd livsmedelskedja där kvalitetskontroll är ett centralt värde. Flervåningsbyggnaden består av en elegant livsmedelsbutik, utrymmen för matlagningskurser och en stilfull restaurang och vestibul.

Läs mer >>
Gainsborough Bath Spa

Gainsborough Bath Spa

Med en återhållen och elegant serie miljögrafik kompletterar Modulex miljön som skapats av New York-baserade Champalimaud Design i samarbete med EPR Architects för luxuösa Gainsborough Bath Spa i Bath, som öppnade förra året och som sedan dess har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Tatler Spa Awards 2016.

Läs mer >>
Humber River Hospital

Humber River Hospital

Humber River Hospital är ett av Kanadas största regionala akutsjukhus med ett upptagningsområde på mer än 850 000 personer i nordvästra Stor-Toronto-området.

Läs mer >>
Delivering brand identity across Scandinavia

Delivering brand identity across Scandinavia

Helping to create effective first impressions for Hotel Group First Hotels with new exterior illuminated and interior signage.

Read more >>