LÖSNINGAR

Våra lösningar uppfyller kraven i de mest krävande omständigheter. Vi tillhandahåller skräddarsydda designade och tillverkade skyltprodukter, flexibla och beprövade modulsystem och digitala produkter som uppfyller kraven hos framtida förändringar, samt ett brett urval av grafiska trycktekniker som ger designers total kreativ frihet.

Utomhusskyltning

Utomhusskyltar talar om för dina kunder vem du är och var du finns. De kommunicerar ditt varumärke och deras kvalitet och utseende speglar din verksamhet. I flera årtionden har vi tillverkat ett brett urval av utomhusskyltar av hög kvalitet för att uppfylla alla tänkbara behov, däribland energibesparande LED-belysta fasadskyltar och symboler samt kompletta vägvisningslösningar som guidar användarna genom komplexa campusliknande miljöer.

För mer information >>

Grafiska lösningar

Digital tryckteknik har förvandlat vår förmåga att tillhandahålla kreativa lösningar. Tekniken kan användas på skyltar, väggar och glas i ett urval av material, vilket gör att vi kan erbjuda designern total frihet att skapa unika lösningar. Enkla grafiska element som vägleder, eller hela väggar som skapar hållpunkter eller designteman kan bidra till effektivare vägvisning och kreativare utrymme.

För mer information >>

Inomhusskyltning

Oavsett om det gäller välkomstlogotyper eller dörr- och diskskyltar så har Modulex rätt lösning. Att förstå var och hur ofta information kan komma att ändras är nyckeln när man skapar inomhuslösningar. Att hantera förändringar på ett kostnadseffektivt sätt samtidigt som man upprätthåller designstandarden är bara ett av de sätt på vilket Modulex bidrar till att skapa ett positivt utrymme.

För mer information >>

Digitala lösningar

Modulex har tillhandahållit digitala lösningar i mer än 20 år. Förutom skyltning för receptioner erbjuder vi utomhuslösningar och ett urval av produkter för möten, dörrar och diskar. Vårt kompletta utbud innefattar programvara för att hantera och uppdatera innehåll, samt tillhandahållandet av data för att mäta beläggningsnivåer, vilket leder till betydande besparingar avseende lokalkostnaderna.

För mer information >>

Hälsa och säkerhet

Vi erbjuder en fullständig lösning på utmaningen att tillhandahålla uppdaterade och effektiva skyltar rörande hälsa och säkerhet. Vi tror att de är som mest effektiva när de ses som en del av den övergripande designen, så att skyltarnas placering, material och design samordnas med andra skyltar och annan information i byggnaden. Enkla, tydliga anvisningar placerade där du lätt kan se och läsa dem.

För mer information >>

Skyltar för synsvaga

Vi har ett enkelt mål att göra alla våra lösningar inkluderande. Vi förstår behoven hos alla användargrupper, placerar skyltar på rätt plats, använder ett lämpligt och läsbart teckensnitt och skapar en tydlig kontrast mellan text och bakgrund och ser till att teckenstorleken passar för läsavståndet. Vi kan lägga till upphöjda bokstäver och punktskrift där det behövs, och alla våra konsulter och projektledare har kännedom om de nationella standarderna och kan vägleda dig när det gäller efterlevnaden av dem.

För mer information >>

Smart Glas

Med vårt flexibla glas förvandlas glasytor till belysning, budskapsexponering, interaktiva väggar eller tillfälliga avskärmningar. Nytt eller befintligt glas behandlas och med en knapptryckning kan du växla mellan insyn och avskärmning, mellan transparenta och interaktiva ytor.

Vissa miljöer ställer extra högra krav på flexibilitet. En rättssal kan behöva snabbt insynsskydd, ett konferensrum eller kontor vill enkelt kunna skärma av insynen ibland och ett sjukhus kan behöva en modern och hygienisk vårdmiljö.

En modern lägenhet eller hotellrum med stora glasytor vill kunna växla mellan genomskinliga väggar, avgränsade rum eller interaktiva fönster. Med TopRights unika lösningar blir glasytor belysning, fönster, vägg och skärm i ett. 

Vi vågar påstå att det här öppnar en ny värld av designfrihet. Stilrent, enkelt, hygieniskt och genialiskt. Med SMART Glas kan du skapa dynamiska ytor, där din kund själv väljer mellan insyn eller avskärmning, mellan sol eller skugga, mellan inbjudande eller hemligt, med endast en knapptryckning!

För mer information >>