OM OSS

Modulex Group är indelad i tre huvudsakliga verksamhetsenheter.

Modulex Group företagsgrupp

Modulex Solutions – Världsledande på skylt- och vägvisningslösningar

Brand On – Specialister på lansering och tillämpning av global varumärkesidentitet

Modulex Retail – Tillhandahåller ett komplett paket med skyltnings- och kommunikationsmaterial för detaljhandeln

Vi är internationella

Vi är verksamma i 45 länder och levererar varumärkes- och verksamhetskontinuitet till många av världens största företag.
Vårt europeiska huvudkontor och vår tillverkningsbas finns i Danmark.

Brand On har sitt högkvarter i Storbritannien, varifrån globala projekt samordnas.

Modulex Americas har ett team av designers, projektledare och stödpersonal som sköter verksamheten i hela regionen

Våra nationella och regionala team känner till nationella standarder och regler och kan ge våra kunder råd om efterlevnad och tekniska krav

Vårt arv

Modulex grundades 1963 av LEGO Gruppen. Vi bibehåller och är stolta över våra danska rötter och vårt långvariga engagemang i design, kvalitet och miljö.

Sedan starten har vi vuxit till en global leverantör av lösningar för vägvisning, tillämpning av varumärkesidentitet, kommunikationsgrafik och detaljhandeln.

Socialt ansvar

I egenskap av vägvisningstillverkare och -konsult tar vi vårt sociala ansvar på största allvar, och vi förstår att vår verksamhet kan ha en positiv inverkan på andras liv genom effektiva vägvisningslösningar och produktionsmetoder med ett starkt miljöfokus.

Vi på Modulex fortsätter att minska både vår förbrukning av naturresurser och utsläpp av ämnen som kan skada miljön. Detta är något som vi kontinuerligt dokumenterar och som även leder till stolta ögonblick för oss, som när vi tilldelades Gold Award från Miljønetværk Ribe Amt.

All strömförsörjning av vår tillverkning och våra kontor i Billund kommer från hållbara energikällor. Ett av våra många miljöinitiativ är vårt medlemskap i ett frivilligt miljönätverk(www.greenet.dk) som regelbundet utvärderar vår miljöprestanda. Modulex är också den enda skylttillverkaren som har ingått ett klimatpartnerskap med Dong Energy (www.dong.dk). I egenskap av klimatpartner måste vi använda energi från hållbara energikällor och vi letar ständigt efter nya sätt att förbättra oss på det området och hoppas att vi kan inspirera andra att göra samma sak.

Människorna

Öppenheten och drivkraften hos Modulex anställda står i centrum för vår framgång. Vi tror på ett nära samarbete mellan visionära ledare och mycket skickliga yrkesmänniskor på tvärs över avdelningar, länder och kulturer.

Hos Modulex fungerar vi som inspiration för varandra, våra kunder, våra affärspartners och våra intressenter.

Vår ledning är tydlig, vårt ledningsteam är synligt och vi erbjuder ett brett tillämpningsområde och stor frihet. Vi är öppna för nya idéer och vi belönar initiativ och beslutsamhet.