SKYLT- OCH WAYFINDINGLÖSNINGAR

Bra skyltar är lätta att känna igen. De är lätta att förstå, för fram ett tydligt budskap, informerar och kommunicerar, gör det enklare för dig att hitta det eller den du letar efter, de är inkluderande och uppfyller behoven hos alla användare.

Wayfinding är konsten att vägleda människor till deras mål. Bra arkitektur, utformning av interiörer, hållpunkter, teknik och kommunikation är alla faktorer som bidrar till effektiv vägvisning. Välplacerade skyltar och grafiska element kompletterar och förbättrar resan eller upplevelsen. Vi på Modulex tycker att den bästa vägvisningen är den som använder minsta möjliga information för att leda människor från a till b eftersom ett enkelt budskap är mer effektivt.

Vi är ett internationellt företag med verksamhet i 45 länder som tillhandahåller lösningar inom alla branscher – hälso- och sjukvård, utbildning, arbetsplatser, hotell och restaurang, detaljhandeln, bostäder, offentlig förvaltning och offentliga miljöer.

Vår tillverkningsanläggning i Danmark är unik i branschen. Där sker tillverkningen enligt standard ISO9001 och vi strävar efter att uppfylla de högsta miljöstandarderna i världen. Vi använder ett urval av material och designer för att leverera skräddarsydda lösningar för varje projekt.

Checklista

  • Utomhusskyltning
  • Inomhusskyltning
  • Digital skyltning
  • Grafiska element – för väggar, fönster, fordon
  • Prototyper och innovation
  • Vägvisningskonsultering
  • Projektledning

Kompletta lösningar

På Modulex kombinerar vi bra skyltning och grafiska element med intelligent vägvisning för att skapa positiva utrymmen.

Läs mer >>

 
Lansering och hantering av varumärkesidentitet

Lansering och hantering av varumärkesidentitet

Detaljhandelslösningar

Detaljhandelslösningar